Ed Bilvård Emil Danielsson

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Ni är en hel del som har uttryckt er ha svårt för att hitta företag som kan hjälpa till med det här med att tvätta bilen i Sollefteå med omnejd, och jag vill därför skriva ett inlägg om detta idag, och även tipsa er om det företags om jag och min man vänt oss till den senaste tiden, nämligen Ed Bilvård Emil Danielsson. Ed Bilvård Emil Danielsson är ett företag som jag kommit att hitta genom en nära vän till mig, som även han vänt sig till dem när det gäller biltvätt, och som blivit väldigt nöjd med den hjälp som han fått. Jag och min man har länge letat efter ett bra och seriöst företag som är seriöst inom biltvätt, men tyvärr har vi stött på en hel del företag som visat sig vara oseriösa och oprofessionella, vilket har varit väldigt tråkigt. Ed Bilvård Emil Danielsson kändes direkt som ett pålitligt företag, vilket var väldigt roligt.

Personalen hos Ed Bilvård Emil Danielsson arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt i ett företag som detta. De anställda visade sig vara otroligt trevliga och tillmötesgående och visade direkt att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna hjälpa oss så bra som möjligt. De anställda visade sig även vara otroligt duktiga och erfarna när det gäller biltvätt, och arbetade under hela processen med noggrannhet och kvalitet, för att ge oss ett bra och fint resultat. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Sollefteå med omnejd att vända er till just Ed Bilvård Emil Danielsson. 

Du gillar kanske också...