Fedis Golvtjänst AB

Hej alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med golvbehandling i Täby med omnejd, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. En hel del av er har även uttryck er ha svårt för att hitta företag som är duktiga inom detta, vilket jag verkligen kan förstå, och jag vill därför tipsa er om ett företag som jag vänt mig till när det kommer tillgolvbehandling, nämligen Fedis Golvtjänst AB. Som ni säkert redan vet äger jag ett företag. Jag och mina anställda har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa oss med golvbehandling i vårt kontor, och tyvärr har vi tidigare stött på en hel del företag som visat sig vara oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är väldigt synd. Fedis Golvtjänst AB är ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig, som då även han vänt sig till dem och blivit väldigt nöjd med den hjälp som de erbjudit honom. Detta företag kändes för oss direkt som ett pålitligt och kvalitativt val. Personalen hos Fedis Golvtjänst AB arbetar otroligt mycket med kundservice, vilket är någonting som jag verkligen uppskattar. Jag kände mig tack vare detta väldigt trygg och säker i mitt val utav företag, vilket var skönt.

Personalen visade oss direkt att de ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna ge oss den hjälp som vi behövde. De visade sig även vara otroligt kunniga och erfarna när det kommer till sitt yrke, vilket såklart är det viktigaste. Vi fick ett fantastiskt bra resultat, vilket var så otroligt kul. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Danderyd, Järfälla eller Täby med omnejd att vända er till just Fedis Golvtjänst AB. 

Du gillar kanske också...