Hjälp med städningen

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Jag har märkt att det här med företagsstäd i Lund med omnejd har kommit att bli ett ämne som diskuteras allt mer och mer i kommentarerna här på bloggen, och jag vet även att ni är en del som har haft problem med att hitta seriösa företag inom detta. Jag tänkte på grund av detta skriva ett inlägg om detta ämne idag, och jag vill även tipsa er om det företag som jag och mina anställda valde att vända oss till för ett tag sedan, nämligen Fixfloor Specialservice HB. Fixfloor Specialservice HB är ett företag som vi hittade genom en nära vän till mig, som fått otroligt bra hjälp utav detta företag. Vi har tidigare haft en del problem med att hitta företag som är duktiga och seriösa inom städning, och tyvärr har vi stött på en hel del företag som visat sig vara oprofessionella och oseriösa, vilket såklart är synd. Just Fixfloor Specialservice HB kändes direkt som ett pålitligt och seriösa företag, och vi blev därför väldigt lättade när vi hittade dem. Personalen hos Fixfloor Specialservice HB är otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket gjorde mig som kund väldigt glad. Jag kände mig tack vare detta väldigt trygg och säker i mitt val av företag, och kunde slappna av under hela processen.

Personalen arbetade med noggrannhet och kvalitet, och visade sig vara otroligt erfarna inom städning. Vi får nu hjälp med städningen av vårt företag varje vecka, vilket är så skönt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Helsingborg, Landskrona eller Lund med omnejd att vända er till just Fixfloor Specialservice HB. 

Du gillar kanske också...